Despre RoPromo.net

» RoPromo.net este un director web romanesc creat special pentru a creste popularitatea site-urilor inscrise si pentru a va aduce trafic suplimentar. Daca ai un site si vrei sa il promovezi, aici este locul cel mai potrivit pentru a face asta. Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere. Vei beneficia de publicitate gratuita si daca ai adaugat si un banner publicitar iti poti face si mai bine simtita prezenta. Cu cat bannerul este mai reprezentativ, cu atat sansa de a fi vizitat creste.

» Se stie ca popularitatea unui link este data de numarul si de calitatea link-urilor care duc in site-ul tau. Link-urile sunt o forta determinanta pentru motoarele de cautare. Un link de sustinere de calitate nu va ajuta doar in rank-ul acordat de motoarele de cautare, ci este de ajutor si pentru ca va aduce trafic specializat. Un foarte bun exemplu este google.com care nu indexeaza numai dupa metataguri (cum fac majoritatea motoarelor) ci mai ales in functie de numarul de link-uri catre acel site. Unele motoare de cautare considera ca daca exista multe link-uri spre pagina ta atunci inseamna ca pagina este recomandata de multi oameni, deci esti mai bine cotat.

» Promovarea web reprezinta, alaturi de publicitatea online, una dintre componentele de baza ale marketingului online, avantajele sale fiind evidente. Peste 25% din traficul site-urilor web provine de pe motoarele de cautare. In aceste conditii este de la sine inteles ce rol are indexarea in motoarele de cautare si cat de importanta este pozitia (relevanta) unui site intr-o lista cu rezultate ale cautarii.

» Motoarele de cautare considera directoarele web a fi site-uri specializate, experte pe anumite domenii de activitate, motiv pentru care acorda o atentie sporita link-urilor venite din acea directie catre site-ul tau marind sansele ca acesta sa creasca in SERPs (Search Engine Result Pages). In acest scop a fost creat si acest director, si anume pentru a ajuta la pozitionarea cat mai avantajoasa in motoarele de cautare a site-urilor inscrise.

» Avantajele inscrierii in directorul web RoPromo.net:
- linkurile sunt SEO-friendly, adica sunt optimizate pentru Google sa fie cat mai bine/repede indexate
- toate linkurile sunt "dofollow"
- link direct catre site-ul inscris din pagina de prezentare
- numele site-ului este "anchor" cu link direct din pagina de prezentare, ajuta site-ul inscris sa fie mai bine vazut de motoarele de cautare
- bannerele atasate descrierii site-urilor inscrise ajuta vizual la decizia vizitatorilor de a le vizita, un banner bun va face diferenta fata de concurenta
- sectiune in care recomandam spre vizitare site-urile care au mai putini vizitatori
- pe prima pagina promovam, afisand prin rotatie, toate bannerele inscrise in director
- realizarea (si gazduirea) bannerelor pentru site-urile care doresc inscrierea site-ului in director, contra unei sume modice.


Nu uita: Promovarea site-urilor reprezinta procesul sustinut si continuu de a face cunoscut website-ul motoarelor de cautare importante si utilizatorilor!

Adauga bannerul tau in RoPromo.net

Promoveaza-ti siteul cu noi pe net!
Website Submitter
Statistici:
» Categorii: 218
» Siteuri active: 169
» Siteuri propuse azi: 0
» Siteuri in asteptare: 100
» Probabilitatea de acceptare: 99.63%


Anuntul Romanesc
Promotii Online
Catalog Web de BLOGuri
Sfaturi si Recomandari pentru site-ul tau
Sinteza Stirilor
Reclama ta aici