Conditii de utilizare


Utilizand serviciile oferite de site-ul RoPromo.net sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare:

» Informatiile continute in cuprinsul site-ului RoPromo.net sunt oferite in scop personal, non-comercial exceptand situatia in care aveti o intelegere separata cu administratorii site-ului. In orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse in acest site pentru a incalca orice lege romaneasca sau internationala si sunteti in intregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti.

» Editorii pot sa suspende sau sa stearga oricand, orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile primite in paginile de inscriere sau daca la adresele URL respective au avut loc modificari legate de natura specificului site-ului, fara notificare prealabila.

» Ne rerzervam dreptul de a verifica la intervale regulate site-urile propuse, pentru a determina schimbarile structurale survenite sau pentru a detecta nerespectarea instructiunilor, fara a extrage informatii.

» RoPromo.net se obliga sa NU vanda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamantul celeilalte parti, informatiile furnizate in formularul de inscriere care nu sunt vizibile in director (ex. adresa e-mail).

» Deoarece nu detinem controlul asupra site-urilor si resurselor listate in cuprinsul directorului, sunteti de acord ca RoPromo.net nu este responsabil pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate in cuprinsul directorului.

» Forta majora exonereaza RoPromo.net de raspunderea pentru neindeplinirea partiala a obligatiilor. Prin forta majora se intelege orice eveniment independent de vointa RoPromo.net, imprevizibil si inevitabil, care impiedica RoPromo.net sa isi execute, integral sau partial, obligatiile.

» RoPromo.net poate sa revizuiasca aceste conditii de utilizare fara avertisment. In consecinta, va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina si sa luati la cunostinta modificarile aduse.

Actualizat 16 august 2011

Pentru a adauga un site in director, completati formularul de inscriere.

Adauga bannerul tau in RoPromo.net

Promoveaza-ti siteul cu noi pe net!
Website Submitter
Statistici:
» Categorii: 218
» Siteuri active: 169
» Siteuri propuse azi: 0
» Siteuri in asteptare: 100
» Probabilitatea de acceptare: 99.63%


Anuntul Romanesc
Promotii Online
Catalog Web de BLOGuri
Sfaturi si Recomandari pentru site-ul tau
Sinteza Stirilor
Reclama ta aici